Algemene Voorwaarden IT Spine

Welkom bij IT Spine. Door onze website en diensten te gebruiken, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door, want ze bevatten belangrijke informatie over uw rechten en verplichtingen.

1. Algemene bepalingen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die worden aangeboden door IT Spine. Door onze website of diensten te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie is altijd beschikbaar op onze website.

2. Diensten

IT Spine biedt IT-diensten aan, waaronder systeembeheer, netwerkbeheer, cloudoplossingen, websiteontwikkeling, en helpdeskondersteuning. De exacte specificaties van de diensten worden uiteengezet in de overeenkomst tussen IT Spine en de klant.

3. Gebruik van diensten

  • U dient de diensten van IT Spine op een legale en ethische manier te gebruiken. Het is verboden om onze diensten te gebruiken voor frauduleuze activiteiten, illegale doeleinden of om schade toe te brengen aan anderen.
  • U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en volledige informatie die nodig is om onze diensten te verlenen.

4. Prijzen en betalingen

  • Alle prijzen voor onze diensten worden vermeld op de facturen of in de offerte die aan u is verstrekt. Alle prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.
  • Betaling dient te geschieden binnen de aangegeven termijn op de factuur. Bij uitblijvende betaling behouden wij ons het recht voor om de dienst op te schorten of te beëindigen.

5. Duur en beëindiging

  • De overeenkomst tussen IT Spine en de klant wordt aangegaan voor de duur die in de overeenkomst is vastgelegd. Beide partijen kunnen de overeenkomst beëindigen volgens de bepalingen in de overeenkomst.
  • IT Spine behoudt zich het recht voor om diensten onmiddellijk op te schorten of te beëindigen als u deze voorwaarden schendt.

6. Aansprakelijkheid

  • IT Spine streeft ernaar om diensten van hoge kwaliteit te leveren, maar kan geen garantie geven voor de ononderbroken werking van de diensten.
  • IT Spine is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten, tenzij de schade te wijten is aan opzet of grove nalatigheid van IT Spine.

7. Intellectueel eigendom

  • Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de door IT Spine geleverde diensten, producten, software, ontwerpen, en documentatie blijven eigendom van IT Spine, tenzij anders overeengekomen.
  • Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IT Spine enig materiaal, software, of documenten te kopiëren, wijzigen, of openbaar te maken.

8. Geheimhouding

  • IT Spine en de klant verplichten zich tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van de overeenkomst van elkaar verkrijgen. Deze verplichting blijft ook na beëindiging van de overeenkomst van kracht.

9. Geschillen en toepasselijk recht

  • Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.
  • Geschillen tussen IT Spine en de klant zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Nederland, tenzij partijen overeenkomen het geschil via arbitrage of mediation op te lossen.

10. Contact

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via:

IT Spine
E-mail: [email protected]
Telefoon: 020 224 6269