Over Ons

Over IT Spine 🙂

Wij bieden u flexibele diensten

Wij zijn een ervaren IT dienstverlener met meer dan 5 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige oplossingen aan bedrijven wereldwijd. Vanuit Turkije bieden wij al onze diensten volledig op afstand aan, wat aanzienlijke voordelen met zich meebrengt. Door ons remote werkmodel kunnen we efficiënte en kosteneffectieve IT diensten leveren zonder in te boeten op kwaliteit. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te ondersteunen met uw IT behoeften, ongeacht waar u zich bevindt. Kies voor ons en profiteer van de flexibiliteit, expertise en economische voordelen die wij bieden.

Onze Geschiedenis

In 2018 verhuisde ik naar Turkije en startte daar mijn IT bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in de IT sector bieden wij hoogwaardige, op afstand geleverde diensten aan bedrijven wereldwijd. Ons team van deskundige professionals werkt volledig vanuit Turkije, wat ons in staat stelt om efficiënte en kosteneffectieve oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Onze Missie

Wij ondersteunen bedrijven met hoogwaardige, op maat gemaakte IT-oplossingen. Ons team werkt volledig op afstand vanuit Turkije en biedt kosteneffectieve en kwaliteitsvolle diensten. Onze focus ligt op innovatie en klanttevredenheid, waarbij we betrouwbare oplossingen leveren die bijdragen aan uw succes en duurzame groei. Wij zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze diensten om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Onze Visie

Onze visie is om de toonaangevende IT-partner te zijn door innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij streven ernaar technologie toegankelijk en waardevol te maken, zodat onze klanten kunnen groeien en excelleren. Door voortdurend te verbeteren en voorop te lopen in technologie, willen wij een positieve impact hebben op de IT-omgeving van bedrijven en bijdragen aan hun succes en duurzame groei.

0 +

Jaar Ervaring

0 +

Succesverhalen

0 +

Bedrijven Vertrouwen Op Ons

0 %

Resultaten Gegarandeerd